Ertuğrulgazi Derneği'nden Şenliklere Davet

Ertuğrulgazi Derneği

Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongre ile göreve seçilen İnegöl Ertuğrulgazi Derneği yönetimi protokol ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Bayram İnaltekin, bu

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucu İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanlığı görevine seçilen Bayram İnaltekin yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Dernek Başkanı Bayram İnaltekin, Dernek faaliyetleri açısından çok yoğun bir döneme girdiklerini ifade ederek, “Önümüzdeki Cuma günü derneğimizin bina açılışı ev büyük şölenimiz başlıyor. Bizler dernek olarak İnegöl’ün kültürüne sahip çıkan bir hüviyete sahibiz. Kent müzesine materyaller sunma adına çalışmalar yaparak gençliğimizi gelenek ve göreneklerimize adapte etme onları iyi ola sevk etme amacındayız. Yönetim kurulumuzda bu yönde büyük çaba sarf etmektedir.” dedi.  

 

İnegöl’ün renkli bir mozaik olduğundan söz eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Bu mozaiğin önemli taşlarından bir tanesi de Ertuğrulgazi Derneği. Ertuğrulgazi Derneği. İnegöl’e kültürel anlamda önemli katkılarda bulundu ve bulunmaya da devam ediyor. Bu anlamda daha önceki dönemlerde derneğe emeği geçmiş herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah her yıl olduğu gibi bu yılda Ertuğrulgazi Şenlikleri düzenleyecekler. Bu anlamda da önemli etkinlikler düzenleyecekler. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu. 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00